Vraps ar vistas gaļu/ Wraps with chicken

RECEPTE
Sastāvs:
sīpols - 1gab
burkāni - 2 vai 3 nelieli burkāni
kukurūza - 1/2 mazā bundziņa vai puse no vidējās
vistas fileja - 2 gab
garšvielas: karijs, pipari, sāls (vai Jūsu izvēlētās garšvielas)
tomātu mērce - pēc garšas
krējums - 1 ēd.k.
salātu lapas
dārzeņi (tomāts, gurķis, paprika vai citi Jums tīkamie dārzeņi)
siers - (pēc izvēles) mums garšo, rīvējām klāt
vrapi (jau gatavi) - 8 gab

Pagatavošana:
Silta vistas fileja:
Iemarinē vistas fileju - sagriež mazākos gabaliņos, klāt garšvielas un krējuma karote, visu samaisa un ļauj nedaudz ievilkties.
Tikmēr smalki sagriež sīpolu, apcep. Sarīvē burkānus, nedaudz apcep. Pievieno klāt fileju, 
kad tā ir nedaudz apcepusies liek klāt arī kukurūzu. Kad gaļas un dārzeņu sacepums šķiet gandrīz ir gatavs, to pārlej ar tomātu mērci un vēlreiz apmaisa.
Sagriež dārzeņu un sarīvē sieru.
Uzsvervē visas ēdiena sastāvdaļas un pasniedz ietītus vrapus kā gardu uzkodu draugiem :)
(Ja ir vēlme vrapus pirms sāk pildīt var arī nedaudz uzsildīt)


VIDEO RECEPTE:

PRIEKĀ DRAUGS! (:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru